Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Ustavili produkcijo Hitrih in drznih

Hitri in drzni Universal
Oboževalci ene od najuspešnejših filmskih franšiz Hitri in drzni bodo morali na novo nadaljevanje še lep čas počakati.

Filmski studio Universal je sporočil, da so zaradi smrti igralca Paula Walkerja do nadaljnjega prekinili produkcijo sedmega dela franšize Hitri in drzni.

"Pri Universalu se bomo osredotočali na podporo Paulovi družini ter družini Hitrih in drznih, ki jo sestavljajo igralci, filmarji in drugi člani filmske ekipe. V tem trenutku menimo, da je najbolje, da produkcijo za nekaj časa prekinemo in razmislimo o možnostih, ki jih imamo na razpolago za nadaljevanje franšize. Oboževalce Hitrih in drznih bomo o novostih obvestili. Vemo, da se nam bodo do tedaj pridružili v žalovanju za našim prijateljem Paulom," so zapisali v sporočilu za javnost.

Kot poročajo, naj bi bila polovica filma že posneta. Ključne prizore z Walkerjem pa so nameravali posneti ta teden. TheWrap je poročal, da naj bi producenti in režiser James Wan razmišljali o tem, da bi snemanje začeli na novo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.