Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

V 50 odtenkov tudi Rita

Brits Rita Ora EPA
V Kanadi začeli snemati film Petdeset odtenkov.

Na zahodu Kanade so začeli snemati film po knjižni uspešnici Petdeset odtenkov britanske avtorice E. L. James. Prvi del trilogije, ki naj bi v kinematografe prišel na valentinovo 2015, po poročanju dnevnika Vancouver Sun snemajo v Gastownu, zgodovinski soseski Vancouvra. Snemanje naj bi bilo zaključeno februarja prihodnje leto.

Režijo filma je prevzela britanska režiserka Sam Taylor Johnson. V vlogi Christiana Greya igra Jamie Dornan, vlogo mlade študentke Anastasie Steele pa je prevzela Dakota Johnson. V filmu pa bo kot Greyeva posvojena sestra Mia zaigrala tudi britanska pevka Rita Ora.

E. L. James je z erotično zgodbo o študentki književnosti Anastasii Steele, ki se spusti v ljubezensko avanturo z uspešnim poslovnežem Christianom Greyem, dosegla presenetljiv uspeh. Knjiga se je povzpela na vrhove lestvic najbolje prodajanjih knjig po vsem svetu. Prodali so jo v več kot 90 milijonih izvodov, prevedena pa je v 52 jezikov.

Film z delovnim naslovom The Adventures of Max & Banks bodo posneli v dveh različicah. V prvi bodo erotični prizori zelo nazorni, druga pa bo mehkejša in namenjena širšemu občinstvu, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Prvotno je bil za vlogo Christiana Greya izbran Charlie Hunnam, a je bilo sodelovanje z njim prekinjeno že več tednov pred začetkom snemanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.