Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

V Baru že tečejo solze

emi
1/3
Planet TV
Emi doživlja en živčni zlom za drugim …

Tekmovalec Bara Emi je včeraj bridko zajokal. Preden pa je pokazal svojo čustveno – nekateri bi rekli labilno - plat, je pokazal svojo agresivno.

Spet mu je na živec stopil vodja tedna Rene, za katerega pravi, da ni "o“ od organizatorja. Po njegovem mnenju po lokalu begajo kot kokoške brez glave, za kar je kriv Rene, pa verjetno tudi Maruša, za katero je takoj povedal, da mu po "inteligentnosti ne seže do kolen“, ker ne zna upravljati s strojem za kavo in o gostinstvu na splošno ne ve veliko. Roko na srce, dekle se včeraj res ni izkazalo. Namesto z metlo je po baru hodila s kozarčkom, ki ni bil nikoli prazen …

Emi sicer pravi, da Reneja provocira, ker želi iz njega iztisniti 200 odstotkov in ne le 50 … Če bo s tem tonom nadaljeval, bo mišičasti Rene, ki ima najmlajšega tekmovalca že vrh glave, verjetno iz njega kaj iztisnil … To je sicer včeraj uspelo reporterjem, pred katerimi se je Emi razjokal, ker je nezadovoljen sam s sabo, saj ve, da bi lahko pokazal še več.

Vsak dan nova drama. Zakaj je včeraj skoraj prišlo do pretepa, lahko preberete tukaj.

Komentarjev 7
  • mima-šiš 07:06 06.marec 2015.

    Taki kot tale emi so res eni pusiji. Mal ga das pod pritisk, pa bo kmezil, jokal,;tarnal, krical. Skratka pusi nimas kej. Ene kritike ne prenese. 3 dni je v baru, pa niso niti zaprti lahko so zunaj imajo vse ...prikaži veče in se vec pa tip ze cmizdri. Črta poznam osebno in je fantasticen decko.

  • dragec 05:58 06.marec 2015.

    TAKOJ UKINITI ODDAJO IN TEM IDIOTOM DATI LOPATE V ROKE

  • bebo2 00:42 06.marec 2015.

    kakšen agresivc, kako so ga sploh sprejeli v bar? razen za zdrahe delat in poviševat pritisk vsem, vključno nam gledalcem.