Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

V Časovno zanko se bosta ujela ...

Časovna zanka
1/7
Blitz
Naslednji teden v naše kinematografe prihaja znanstvenofantastična akcija Časovna zanka, v kateri igrata Joseph Gordon-Levitt in Bruce Willis. Dvema srečnežema poklanjamo vstopnico za ogled posebne projekcije.

Srečneža, ki sta pravilno odgovorila na naše nagradno vprašanje, sta Boštjan S. in Teja R. Čestitamo! Boštjanu in Teji bomo podarili vstopnico za ogled posebne projekcije filma, katere se bodo udeležili tudi znani obrazi. Projekcija bo potekala v sredo, 10. oktobra, ob 11. uri v ljubljanskem Koloseju, po ogledu pa ju bomo prosili tudi za njuno mnenje o filmu.

Zgodba filma Časovna zanka je postavljena v bližnjo prihodnost. Skupina morilcev, ki si pravijo "loopers" (časovni morilci), delajo za zločinsko organizacijo v daljni prihodnosti. Njihovi šefi pošljejo tarče v preteklost, morilci pa jih morajo tam ubiti in se znebiti trupla. Tarča izgine iz prihodnosti, morilci pa se znebijo trupla, ki ga dejansko ni. Način je povsem preprost, če ne dovolite, da se vaša zanka ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.