Magazin > Film & Glasba & TV
11777 ogledov

V Exatlonu šok za šokom: Jure Košir sporočil slabi novici

exatlon 2022, jan klobasa
1/5
Planet TV
Jokali rdeči in modri.

Planetovega športnega šova Exatlona je konec za dve kandidatki - Tejo in Tjašo. Teja se je poškodovala že na prvem poligonu, Tjaša na drugem. Čeprav so se zdravniki zanju trudili, pa sta bili poškodbi kolena prehudi...

"Super razpoloženje nam je žal skazila slaba novica. Teja, po temeljiti zdravniški oceni tvoje poškodbe ti moramo žal sporočiti, da je preresna, da bi lahko nadaljevala. Iskreno nam je žal, a tvoje zdravje je na prvem mestu," je voditelj Jure Košir presenetil ekipo Triglav. Ko se je Teja poslovila, pa je Košir imel še eno slabo novico.

"Slabih novic še ni konec. Podobno oceno kot pri Teji so zdravniki dali tudi Tjaši, vendar tvoja poškodba ni tako resna kot pri Teji, zato smo ti dali možnost, da se sama odločiš, ali želiš nadaljevati," je povedal. Tjaša je kljub močni želji nadaljevanje odklonila. "Moje koleno je eno, Exatlonov pa upam, da bo še več," je dejala in dodala, da jo je stanje njenega kolena šokiralo. 

Ta teden se bosta morali za obstoj v šovu boriti članici Triglava - Lina in Anamarija

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.