Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

V filmu ne bo najbolj nagnusnega prizora

petdeset odtenkov sive Youtube
V filmu Petdeset odtenkov sive ne bo najbolj nagnusnega seksa iz istoimenske knjige E.L. James.

Gre za prizor s tamponom.

Kratek povzetek za tiste, ki trilogije še niso prebrali: Anastasio Steele obišče "teta s Krvavca“, Christian Grey pa bi se z njo kljub temu rad ljubil, zato ji iz nožnice odstrani tampon.

"Prizora ni v filmu. Nikoli se o njem nismo pogovarjali,“ je razložila režiserka Sam Taylor-Johnson. "Da bi bila trilogija uspešna, ste se morali z Anastasio poistovetiti. Veliko je dobesednih opisov. Film tega ne potrebuje. Gre za drug medij,“ pa je odločitev, da prizora ne bomo videli na velikem platnu, pokomentiral producent Michael De Luca.

Kot so še razložili filmarji, je bila odločitev, koliko seksa vključiti v film, zelo težka. Prvo različico scenarija so močno cenzurirali, da film ne bi dobil oznake NC-17 (prepoved ogleda za osebe pod 17 let). "Rekla bi, da je 50/50,“ je na vprašanje, kakšno je razmerje med spolnimi in nespolnimi prizori, odgovorila režiserka in dodala, da so seks prizori pomemben del zgodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.