Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

V finalu najbolje kaže Lidiji

Gostilna išče šefa Lidija Tomaž Kaja Aljoša Kravanja
Numerologinjo Lili Sorum smo vprašali, kako jutri ob izločanju in v ponedeljekovem finalu kaže preostalim trem tekmovalcem v šovu Gostilna išče šefa.

Zaenkrat v boju za 50 tisoč evrov ostajajo trije tekmovalci; Lidija, Tomaž in Kaja, a že jutri se bo eden od njih poslovil od šova. V soboto zvečer bo šef Bine namreč odločil, katera dva si v ponedeljek zaslužita sedeti na finalnih stolih.

Glede na napovedi numerologinje Lili Sorum bodo številke jutri najbolj naklonjene Tomažu in naj bi bil varen pri izločanju. V primeru, če v šovu ostane tudi Lidija, pa ima prav ona največ možnosti na dan finala, ko bodo gledalci odločali, kdo si zasluži 50 tisočakov.

Sicer pa nam je numerologinja povedala tudi, kakšne osebnosti imajo zadnji trije tekmovalci in kako bi znalo to vplivati na končni razplet. "Kaja ima Število življenjske poti 6, katero označuje osebo, ki resnično obožuje domačnost, občutke doma in topline, kamor seveda spada tudi dobra kuha. Rada ustreže osebam, za katere pripravlja hrano, zato se raje prilagodi, kot da bi bila inovativna pri pripravi. A ravno obratno Tomaž zaradi močne prisotnosti števila 3 rad ustvarja, oblikuje in se izraža. Kot bi bila kuha zanj igra in glasba. Lidija je oseba doživljanja, občutenja in rekla bi, da raje dobro in okusno jé, kot pa kuha."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.