Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

V Gostilni padle prve težke besede

Gostilna išče šefa Voyo
Sinoči se je med Tilnom in Žigo vnel pravi besedni dvoboj. Sporekla sta se zaradi žara, ki ga Žiga ni imel pod nadzorom. "Ti si katastrofa," mu je rekel Tilen.

V sinočnji oddaji šova Gostilna išče šefa so tekmovalci morali v treh skupinah streči gasilcem. Z jedmi z žara so jih morali prepričati v svoje sposobnosti, kar je najbolj uspelo Kaji, Tilnu, Tomažu in Aljažu, ki jih je šef Bine še dodatno pohvalil. Najslabše pa so se odrezali Zdenka, Mojca, Martina, Žiga in Fredi, za katere je Bine rekel, da so "ena velika katastrofa", ter da nihče ni hotel prevzeti odgovornosti. Za neusklajenost je bil v veliki večini kriv Žiga, ki bi moral skrbeti za ogenj, a mu to ni uspevalo najbolje.

"Ti si katastrofa"

Ob koncu dneva je težave z žarom na plano privlekel Tilen, ki je Žigo spraševal, zakaj ostalih fantov ni prosil za pomoč. "Sem ti rekel že prej, da še nisi nikoli delal z ognjem. Zakaj si delal po svoje, zakaj ne vprašaš, kaj te je sram, p***a?" ga je vprašal Tilen, Žiga pa mu je odvrnil: "Saj sem rekel, da je najlažje komentirati tekmo, ko jo je že konec." Tilen pa je nadaljeval: "Zakaj nisi vprašal izkušene fante in si spet pametoval po svoje? /.../ Zakaj ne vprašaš? Ti bom še enkrat povedal, da ne boš užaljen ...," nato je malce povzdignil glas, zato mu je Žiga rekel: "Ne deri se name." Nato je Tilen nadaljeval v normalnem tonu: "Veš kaj ti zdaj dokazuješ sebi in drugim? Da si katastrofa."

Žiga mu je na to odvrnil, da je bil tudi on dan prej katastrofa, a Tilen trdi, da on prizna svoje napake, ter da ima vzpone in padce. "Ti pa si padel dol," je še pribil, s čimer se je Mojca strinjala in dodala, da potem s seboj povleče še vse ostale.

Kasneje je Žiga v kamero povedal, da je Tilen "hinavski, tak ritoliznik se mi zdi, da je."

Komentarjev 1
  • Mrcina 09:45 07.oktober 2013.

    Tilen ima prav. Čeprav mi tudi on sam ni preveč všeč . Ampak ima PRAV ! Žiga je kar za domov poslat ! Nastopač in samovšečnež...ni pa na njem ničesar ,zaradi česa bi lahko nastopal itn...