Magazin > Film & Glasba & TV
40154 ogledov

V nesreči pod Krvavcem umrl komaj 28-letni slovenski glasbenik

Svečka Profimedias
Tragično.

Na Ambrožu pod Krvavcem v občini Cerklje na Gorenjskem je v soboto malo pred 22. uro v prometni nesreči umrl 28-letni voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in trčil v drevo, so sporočili iz Policijske uprave Kranj. Gasilci in reševalci so ga rešili iz vozila, a je umrl na kraju nesreče.

Kot poročata Veseljak in Njena.si, naj bi šlo za člana številnih glasbenih zasedb Matevža Močnika

"Včeraj nas je doletela tragična novica da nas je mnogo prekmalu zapustil naš nekdanji član Matevž Močnik ... Dragi Matevž, hvala ti za vse skupne trenutke, ki smo jih preživeli skupaj in naj ti bo lepo tam za mavrico ... Počivaj v miru," so se od njega poslovili v Express kvintetu.

Močnik je bil tudi član glasbenega društva Crescendo. O njem so zapisali, da se je s svojim glasom in strastjo do glasbe dotaknil src mnogih poslušalcev.

Eno od skladb lahko poslušate tudi na spodnjem videoposnetku.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 7
  • johan 09:00 20.februar 2024.

    V 29. letu starosti nas je zapustil Matevž Močnik iz Cerkelj . . . . Pogreb pokojnika bo v sredo, dne 21.2.2024, ob 15. uri na pokopališču v Cerkljah. . .. . . . . . Pokojnik bo v torek, ...prikaži večopališču v Cerkljah. . .. . . . . . Pokojnik bo v torek, dne 20.2.2024, od 9. ure dalje ležal v tamkajšnji poslovilni vežici......... Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo lahko pa darujete za svete maše in nove orgle v Cerkljah.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:28 20.februar 2024.

    Ogromno se jih obnaša na cesti,kot da bi bili na nujni vožnji!!!

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 05:33 20.februar 2024.

    Alkohol je kurba, še večja pa "mokca"!