Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

V kinu kmalu animirana filmska poslastica Zapoj

zapoj
1/4
Žurnal24 main
Animirana glasbena komedija o pevskih talentih in iskanju zvezde, ki živi znotraj nas vseh.

Medtem ko bomo poleti odkrivali Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, bomo pozimi odkrivali skrite pevske talente živalskega kraljestva. Za zaključek letošnjega leta bo namreč decembra poskrbela zabavna animirana poslastica Zapoj (Sing). Za njo stojijo ustvarjalci uspešnice Jaz, Baraba, ki nas bodo tokrat popeljali v svet, ki je na las podoben našemu, le da v njem prebivajo izključno živalce. Med njimi tudi galantna koala Buster Moon, ki se na vse pretege trudi rešiti svoje propadajoče gledališče in mu povrniti staro slavo. Busterjeva najnovejša domislica za vzbuditev zanimanja javnosti bo organizacija največjega pevskega tekmovanja vseh časov!

Med vsemi prijavljenimi se kaj hitro izoblikuje peterica glavnih tekmovalcev. Sestavljajo jo: mišek, ki z enako lahkotnostjo poje in slepari (Seth MacFarlane); plašna najstniška slonica, ki jo tare grozljiva trema (Tori Kelly); preobremenjena mati, ki vzgaja 25 prašičkov (Reese Witherspoon); mlada gangsterska gorila, ki ne želi sodelovati v kriminalnih družinskih poslih (Taron Egerton); ter pankerska ježka, ki se želi odcepiti od svojega arogantnega fanta in oditi na solo pot (Scarlett Johansson).

Ta konec tedna so se premierno odvrtele projekcije težko pričakovane pevske poslastice z animirani liki v glavni vlogi v risanki Zapoj (Sing). Prikupne živalce so s svojimi prelestnimi glasovi zabavale mlade in stare in to po več kinematografih - v soboto so premierno nastopile v ljubljanskem Koloseju, v nedeljo pa v Kinu Bežigrad in Cineplexxovih centrih. Navdušenje nad avdicijskimi in pevskimi prigodami je bilo veliko. Najmlajši obiskovalci so se lahko pred in po premierni projekciji izkazali s svojim pevskim talentom, v otroških kotičkih pa preizkušali svoje veščine s prsti, uživali v poslikavah obrazov in še in še…  Po projekciji v ljubljanskem Koloseju pa seveda ni manjkala slastna torta, ki je razveselila vse sladkosnede.

Animirana družinska komedija na redni spored v vse kinematografe prihaja v četrtek, 8. decembra, in sicer v sinhronizirani različici v 2D in 3D tehniki ter izvirni različici s podnapisi.

Film v naše kinematografe prihaja 8. decembra!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.