Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

V Križanke prihajata legendi

Stavros in Zečić Arhiv organizatorja
Jasmin Stavros in Dražen Zečić bosta skupaj z gosti nastopila v Križankah in proslavila visok jubilej glasbenega delovanja!

Premierno predstavljamo novo skladbo Dražena Zečića Prošlo poldne:

 

Legendi hrvaške popularne glasbe, Jasmin Stavros in Dražen Zečić, bosta 17. maja 2012 na odru Križank pričarala spektakularen koncert ob njunem visokem jubileju glasbenega delovanja. V ta namen bosta nastopila vsak s svojo spremljevalno skupino, kjer se jima bodo pridružili tudi posebni gostje. Z novo skladbo, ki nosi naslov Opet mlad, se lahko pohvali tudi Stavros:

Pripravite se na nepozaben koncert

Jasmin Stavros je okronan za kralja zabav in je znan po tem, da so njegovi koncerti vedno nabiti z veliko energije, ob kateri obiskovalci plešejo dolgo v noč. Z zadnjim albumom Ima dana je Stavros nanizal številne uspehe in svojim oboževalcem postregel z veliko novimi hiti, kot so Alkohol, Ima dana, ženske, Rastanimo se, Ima nas još (Ko pijane budale) … Pevec, jazz glasbenik, studijski bobnar in skladatelj Jasmin Stavros ima za sabo iskrivo glasbeno kariero, bogato z uspešnicami, kot so Umoran, Neka je šarala, Idem u Sloveniju, Nemoj se udavati, Rujan … Skupaj z glasbenim kolegom Draženom Zečićem bosta na odru Križank pričarala nepozaben koncert svojih največjih uspešnic.

Dražen Zečić je v karieri nanizal slovenski publiki dobro znane hite, kot so Zora, Pokidat ču lance sve, Sokole, Vladarica, Nitko nema dva života, Svatovi, Sedam godina, Tvoje oči zelene … Trenutno promovira album Crni kralj i bijela dama, ki je le v nekaj mesecih dosegel zlato naklado, ob tem pa mu je uspel tudi neverjeten podvig, saj je razprodal Areno v Puli, koncert pa so prenašale tudi televizijske kamere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.