Magazin > Film & Glasba & TV
71 ogledov

V Laško prihaja Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia Fame Pictures
Na festival Pivo in cvetje prihaja avstralska pevka Natalie Imbruglia, ki smo si jo najbolj zapomnnili po hitu iz 90. let Torn.

V Laško prihaja avstralska pevka Natalia Imbruglia, ki je v Sloveniji požela največ uspeha s pesmijo Torn, ki je izšla leta 1997. Pevka je svojo kariero začela kot igralka v avstralski televizijski nadaljevanki Neighbours, glasbeni uspeh pa je požela s svojim prvim albumom Left of the Middle, na katerem je tudi uspešnica Torn. Pesem je sicer priredba ameriških alterrokerjev Ednaswap.

Kasneje je izdala še tri albume in zaigrala v štirih filmih, med drugim tudi v Johnnyju Englishu, kjer je sodelovala z legendarnim Rowanom Atkinsom. Natalie uvrščajo med deset najlepših žensk na svetu, sodeluje pa tudi s številnimi modnimi in kozmetičnimi hišami po svetu.

V času Piva in cvetja bo izšeč njen najnovejši album, ki nosi naslov Male. Za novo ploščo je izbrala skadbe glasbenikov, kot so Damien Rice, Cat Stevens, Cure in številnih drugih. Prva uspešnica iz albuma je izšla že marca in nosi naslov Instant Crush. Pesem je priredba klubskega hita iz leta 2013 francoskega dua Daft Punk z gostom Julianom Casablancasom. Novo svetovno kariero bo začela prav z nastopom v Laškem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.