Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

V letni kino na peščeno plažo

Madagascar 3 Kolosej
Tudi v BTC Cityju se letos spet odpira Letni kino City, ki bo s pestrim filmskim programom postregel kar na peščeni plaži.

Kaj je lepšega od poležavanja na peščeni plaži, še posebno, če lahko ob tem pogledate še kakšen dober film? V BTC-ju si boste med 18. in 23. julijem lahko privoščili prav to. Na igrišču za odbojko v Vodnem mestu Atlantis bodo tudi letos postavili Letni kino City, ki bo postregel s šestimi filmskimi uspešnicami, od tega s tremi predpremierami.

Z najmlajšimi si boste lahko tako ogledali Madagascar 3, ki na redni spored v kinematografe prihaja 9. avgusta, predpremierno pa bodo predvajali tudi filma Divjaki (v kinu od 27. septembra) in TED (v kinu od 2. avgusta).

Za vstopnico za letni kino, ki lahko sprejme več kot petsto obiskovalcev oziroma gledalcev, boste odšteli štiri evre. V primeru dežja bo mogoče kupljeno vstopnico zamenjati za poljubni film na sporedu v Koloseju Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.