Magazin > Film & Glasba & TV
83 ogledov

V Ljubljani zvoki legendarne rock skupine

Queen tribute band The Bohemians
V letu, ko obeležujemo 25 let smrti Freddieja Mercuryja bo Ljubljana odmevala v zvokih legendarne skupine Queen. Prihaja namreč rock spektakel tribute banda The Bohemians.

Ljubljansko Halo Tivoli bodo zatresli zvoki legendarne skupine Queen. 17. novembra namreč prihaja skupina The Bohemians, mednarodno priznani Queen trubute band. The Bohemians, ki se bodo v Sloveniji predstavili s šovom The show must go on, se lahko pohvalijo z nastopi v Združenem kraljestvu, Evropi in drugod po svetu. Večkrat so nastopili za Klub oboževalcev Queen, slišali in videli pa smo jih tudi pri nas. Tokrat v Slovenijo prihajajo ob spremstvu poljskega simfoničnega orkestra pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbora in sopranistke Lynelle Jonsson.

V letu in mesecu, ko obeležujemo 25 let od smrti kultnega frontmana Freddieja Mercuryja, bodo The Bohemians s poljskimi simfoniki z vami podoživljali čase, ko so Queen z njim na čelu osvajali svetovno občinstvo s tankočutnimi klavirskimi skladbami, večnimi rock mojstrovinami in nalezljivimi pop himnami, kot so 'Killer Queen', 'Crazy Little Thing Called Love', 'The Show Must Go On', 'Bohemian Rhapsody', 'We Will Rock You' in 'We Are the Champions'.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.