Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

V Ljubljano bo prišel Nick Cave

nick cave Žurnal24 main
Oktobra v Ljubljano prihaja Nick Cave.

Napovedujemo deveti nastop benda Nick Cave & The Bad Seeds v Sloveniji - prvega po novembru 2013. Koncert bo v ponedeljek, 30. oktobra 2017 v Dvorani Tivoli.

Preprodaja vstopnic preko Eventima se bo začela 17. februarja.

Nick Cave & The Bad Seeds so eden kritiško najbolj cenjenih izvajalcev, kar jih danes deluje. Prodali so več kot 5 milijonov albumov. Njihov vpliv je bil globok in daljnosežen, in tako ostajajo eden najmočnejših in najbolj vznemirljivih performerjev na svetu. ‘Skeleton Tree’ – njihov 16. studijski album – je bil izdan en dan po premieri dokumentarca One More Time With Feeling – in se je uvrstil na prvo mesto v osmih državah, v še enajstih pa med TOP 5 in še večkrat med Top 20. S tem albumom se je bend uvrstil doslej najvišje v Veliki Britaniji - na 2. mesto in v ZDA na 27 (po Billboardu).

Turnejska postava benda je taka: Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica in Larry Mullins.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.