Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

V Ljubljano prihaja Jessie J

Jessie J FameFlynet
Britanska pevka, avtorica in žirantka oddaje The Voice UK Jessie J bo prvič nastopila v Sloveniji.

25-letna Jessica Ellen Cornish, bolj znana kot Jessie J, ki je v treh letih postala ena od najbolj prepoznavnih britanskih vokalistk, bo nastopila v areni Stožice, in sicer 27. junija ob 21. uri.

Njene uspešnice Domino, Who Are You, Nobody’s Perfect in Price Tag so ji prinesle globalno  prepoznavnost. Še preden je stopila pred mikrofon, je pisala uspešnice za Chrisa Browna in Miley Cyrus, ko je tudi sama začela prepevati, je v le treh letih kariere prodala več kot enajst milijonov singlov, prejela dve nagradi brit, med drugim tudi nagrado kritikov, ter skupaj z Brianom Mayem in Rogerjem Taylorjem iz zasedbe Queen odprla lanske olimpijske igre v Londonu pred več kot milijardo televizijskih gledalcev po vsem svetu. 

Ljubitelji resničnostnih pevskih šovov Jessie poznajo kot duhovito in neizprosno trenerko nadobudnih talentov v britanski oddaji The Voice, kjer ob Tomu Jonesu in Will.i.amu (Black  Eyed Peas) pomaga neuveljavljenim vokalistom pri zmagi za naslednjo britansko zvezdo.

Pred začetkom evropske turneje bo izdala svojo drugo, za zdaj neimenovano studijsko ploščo, ki jo bo ob naboru uspešnic s prvenca Who Are You (2011) predstavila tudi slovenskemu občinstvu.   

Prodaja vstopnic se bo začela 4. aprila, cene pa se bodo gibale med 40 in 44 evri. Po 18. aprilu pa bodo cene vstopnic višje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.