Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

"V rit ti porinejo prst, nato pa te lovijo"

Shia LaBeouf Flynet
Shia LaBeouf pravi, da bo odslej sodeloval le še pri neodvisnih, torej nizkoproračunskih produkcijah.

Zvezdnik hitov Transformerji in Indiana Jones Hollywoodu obrača hrbet. Kot pravi mladi igralec, bo odslej sodeloval le še pri produkcijah, ki jih ne bodo snemali veliki filmski studii. "S tem sem končal. V sistemu teh studiev ni prostora za vizionarje," pravi 26-letnik, ki se bo odslej posvečal le še neodvisnim filmom. "To so super ljudje. Dajo ti denar in ti zaupajo," pravi zvezdnik, ki je poln hvalospevov še zlasti za Voltage Pictures, ki je produciral njegova nova filma The Necessary Death of Charlie Countryman in The Company You Keep.

Veliki filmski studii pa po njegovih besedah vsem "grenijo življenje". "V rit ti porinejo prst, nato pa te pet mesecev lovijo," svoje izkušnje opisuje LaBeouf, ki bo kmalu začel snemanje z Larsom von Trierjem. Na vprašanje, zakaj želi delati s tem kontroverznim režiserjem, je 26-letnik odgovoril: "Ker je nevaren. Bojim se ga. Odslej bom delal le še takrat, ko bom poln strahu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.