Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

V Slovenijo prihaja Jimmy Carr

jimmy carr Žurnal24 main
Tin Vodopivec bo Slovencem v sodelovanju z agencijami Chambers Management, Aquarius Records in London Calling predstavil še komika Jimmyja Carra.

V Slovenijo prihaja eden najbolj originalnih in prepoznavnih mojstrov britanske in svetovne komedije vseh časov. Jimmy Carr je prodal že več kot milijon DVD-jev, nastopal in sodeloval v nešteto TV in radijskih oddajah, pri nas pa bo debitiral s celovečernim stand-up šovom Gagging Order, s katerim je v več kot 250 ponovitvah že prekrižaril Veliko Britanijo in spravil v smeh tudi lep del preostalega sveta.

Jimmyjeve predstave so polne temačnega humorja, hladnokrvnih izvedb in kratkih enovrstičnih šal, ki so pogosto po robu meje sprejemljivega. Kot pravi Jimmy sam, bodo tudi tokrat šale hudomušne, nekatere nesramne, peščica pa jih bo povsem nesprejemljivih. Jimmy pa opravičuje svoj priimek tudi kot car heklanja – uživa ob provokacijah iz občinstva in drzneže strastno sesuva z mojstrskimi odzivi.

"Na mojem šovu ste dobrodošli vsi, a pustite doma svojo zavest, občutek za spodobne vedenje in moralni kompas, ter se pridite nasmejat!" vam sporoča Jimmy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.