Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

V slovo sedem malin

Somrak saga: Jutranja zarja - 2. del Kolosej
Na predvečer podelitve oskarjev so v Los Angelesu v soboto podelili tudi zlate maline za najslabše filmske dosežke v minulem letu. Največ malin, kar sedem, je prejel tretji del sage Somrak.

Zlate maline so verjetno edine nagrade na svetu, ki se jih zvezdniki in filmarji branijo kot hudič svete vode. Največ malin, kar sedem, so podelili filmu Saga Somrak: Jutranja zarja - 2. del, pa čeprav je zaslužil neverjetnih 829 milijonov dolarjev. Zlato malino sta dobila igralca Kristen Stewart in Taylor Lautner, a tudi režiser Bill Condon. Robert Pattinson bi se sramoti skoraj izognil, če ne bi filmu podelili tudi zlate maline za najslabšo igralsko zasedbo.

Že drugič je bil za najslabšega igralca razglašen Adam Sandler za vlogo v filmu Stari je nor. Za stransko vlogo pa je malino za svoj prvi filmski nastop dobila pevka Rihanna, ki je zaigrala v filmu Bojna ladja.

Kot je običajno, se dobitniki nagrad dogodka niso udeležili. Maline sicer podeljujejo od leta 1980 kot nekakšno nasprotje oskarjem za najboljše filmske dosežke.

Komentarjev 1
  • liliannikky 04:46 06.julij 2019.

    Dr.saguru resnično pravi urok. POTREBUJETE POMOČ KONTAKTU DOKTORJA SAGURU ZDAJ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +2349037545183 On je edini odgovor na vašo težavo in se počutite srečne v svojem odnosu. 1 LJUBEZEN 2 WIN EX BACK 3 sadje ženske 4 ...prikaži več PROMOCIJA SPELL 5 ZAŠČITNI ZNAK 6 POSLOVNO ZAPIRANJE 7 DOBRA ZAPOSLITEV 8 LOTTERY SPELL in COURT CASE SPELL.