Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

V soboto na garažno razprodajo!

Garažna razprodaja Tabor
1/4
Arhiv organizatorja
Vsem stvarem, ki čakajo po zaprašenih kotih garaž, kleti in podstrešij, boste lahko dali priložnost, da najdejo novega lastnika na že četrti garažni razprodaji v ljubljanskem parku Tabor.

Na garažni razprodaji boste lahko prodajali, kupovali in menjali obleke, knjige, igrače, športne pripomočke, pohištvo, elektronske naprave, plošče in druge dragocenosti. Našel se bo prostor za vse. Ceno določate vi.

Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, predvsem pa zabavo. Poskrbljeno bo za sladkanje z domačimi priboljški in osvežilnimi pijačami. Park Tabor vas bo v soboto, 11. avgusta, vabil, da si od vrveža razprodaje odpočijete na visečih mrežah in klopeh, ali pa k branju bogatega izbora revij in literature v Knjižnici pod krošnjami. Zaradi lažje organizacije vse zainteresirane prodajalce prosijo, da jim pošljete sporočilo na e-mail park.tabor@gmail.com, in rezervirali vam bodo kotičke pod taborskimi krošnjami.

Da bi garažna razprodaja delovala gladko, je potrebnega nekaj vloženega truda, pa tudi sredstev. Zato bodo organizatorji na kraju samem med prodajalci pobirali simbolično prijavnino: 5 evrov za tiste, ki bodo svoje stvari prodajali na svojih mizah, odejah, preprogah, in 10 evrov za tiste, ki želijo imeti mizo. Vsa sredstva so namenjena revitalizaciji parka Tabor.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.