Magazin > Film & Glasba & TV
89 ogledov

"V šoku sem, odkrito povedano. Velik šok."

Zmenek na slepo Planet TV
V sinočnji oddaji šova Zmenek na slepo se je zgodil velik preobrat, ki ga dekleta nikakor niso pričakovala.

Za enega od kandidatov šova Zmenek na slepo so vsi zmenki v resničnem življenju slepi, saj ne vidi. Jure, ki je ljubezen iskal v sinočnji oddaji, tega dekletom ni hotel povedati vse do konca, ko je luč razkrila njegovo skrivnost.

Med oddajo se je najbolj ujel s svetlolaso Natalijo, ki jo je tudi izbral, da se drug drugemu pokažeta na svetlobi. Ko je Natalija videla, da nosi očala, v roki pa ima palico, je dojela, da je slep. "V šoku sem, odkrito povedano. Velik šok," so bile njene prve besede, ko je prišla iz temne sobe.

Ko se je v drugi sobi pridružila preostalima tekmovalkama, sestri Moniki in prijateljici Aniki, jima je povedala svoje spoznanje. Tudi onidve sta bili šokirani, a ko je Natalija povzela, da ji je igral harmoniko, da ji je razlagal, kako sprehaja psa, je dodala, da je čudovit človek. Jure pa se je medtem spraševal, ali jo je razočaral. "Upam, da mi Natalija ne zameri, ker ji nisem povedal, da sem slep. Tega ji nisem povedal zato, ker sem si že ob prijavi želel, da bi bil pri izbiri zmenka in poteku zmenka na istem, da bi si bila enaka. Iz te želje sem ji to zamolčal in si srčno želim, da mi Natalija ni zamerila. Če si slučajno imela pomisleke, Natalija, javno oprosti, ker ti nisem povedal."

Jure jo je kasneje počakal na balkonu, kamor je prišla tudi Natalija in skupaj sta zapustila hišo zmenkov.

Komentarjev 4
  • Domen Butina 01:14 04.marec 2014.

    Men je pa Natalija ženska in pol. Svata ti čas, ker si tako lepo reagirala, ko si ga zagledala in si ga poklicala k sebi. Več kot 80% žensk bi ga skenslal, ona pa čeprav v šoku, je naredila nekaj ...prikaži več tako lepega. Natalija, kapo dol.

  • Trovlak 00:54 01.marec 2014.

    GRozno! JA kako ne bi bil to šok?? Je povsem enako kakor, da govoriš kako ga stalno žuraš, menjavaš bejbe vsak vikend drugo, si cele dneve v fitnesu in se poleti rad sončiš nag, potem ji pa razkriješ, da maš majhnega tiča. :D

  • renemario 07:48 28.februar 2014.

    Tako neumen oddaje lahko producira samo umsko bolan zahod in mi slepci takjo prepišemo.