Magazin > Film & Glasba & TV
159 ogledov

V šov Kmetija: Nov začetek silijo znani obrazi

Zvonka Gert, Vojko Ornik
1/7
POP-TV-2
Enkratna ni nobenkrat … V tretjo sezono šova Kmetija: Nov začetek si želijo tudi znani obrazi iz preteklih resničnostnih šovov.

Vsako leto se v resničnostne šove prijavljalo tudi znane osebe, predvsem tiste, ki že poznajo razmere v tovrstnih oddajah. V tretjo sezono Kmetije: Nov začetek si na primer želita tudi dva, ki smo ju spoznali v Big Brotherju, in sicer Filip Erhatič in Martin Flis, smo izvedeli iz naših virov na Planet TV. Martin in Filip pa nista edina korenjaka, ki sta zaslovela s Pro Plusovim šovom in bi se sedaj rada pokazala še na konkurenčni televiziji. Tudi Vojko Ornik iz Bitke parov se je menda prijavil.

Da je na kmetiji očitno res lepo, gre sklepati iz prijave Bojana Knehtla, ki je v šovu sodeloval že lani. Preveč časa imata tudi David Vnučec in Blaž Jerač iz Bilo je nekoč, saj si po besedah našega vira tudi onadva želita v Kmetijo, ki je lani dosegla zelo visoko gledanost, celo višjo kot šov Gostilna išče šefa.

To pa še ni vse. Producentom sta se ponudila še nekdanji Barovec Nejc Rek in Gorazd Ademovič, ki je sodeloval že v kuharskem šovu Riba na oko.

Si koga od omenjenih želite videti v Kmetiji: Nov začetek 3?

Komentarjev 8
  • Tomaž Bogovič 00:31 24.julij 2016.

    http://mama.si/wp-content/uploads/2013/10/Milka_AlpineMilk_Bubbly_100g_01ed_3D01sg_GDA.jpg

  • Avatar mike1968
    mike1968 08:36 20.julij 2016.

    Jaz sem za popolnoma nove obraze

  • YASSIR 15:07 19.julij 2016.

    a bodo sploh imeli denar za nagrado glede na to da bodo šli kmalu v stečaj. Prisilni poravnavi bo sledil stečaj ker če antenna tv ne bo pokrival del izgube ne vem kako dolgo bo telekom financiral celotno ...prikaži več izgubo 11 mio EUR vsako leto