Magazin > Film & Glasba & TV
71 ogledov

V šovu zaradi alkohola pravi razvrat

Naša generacija
1/5
Planet TV
Tekmovalci šova Naša generacija se bodo v naslednji oddaji precej napili in dokazali, da nekateri alkohola ne prenašajo prav dobro.

V naslednji epizodi tekmovalce šova Naša generacija čaka zanimiva "naloga" – večerno druženje ob glasbi in pijači. Alkohol je tekmovalce hitro omamil, nekaterim je bilo slabo, drugi pa so se precej razživeli. Levček je denimo naokrog skakal le v plašču, spodaj pa bo povsem gol. Njegovo vedenje je zabavalo mlajša dekleta, medtem ko je njegova razgaljenost zmotila Vero, ki pravi, da je vulgaren, in se sprašuje, kako ga njegova žena lahko prenaša.

Sicer pa je tudi Vera pokazala, da se zna z alkoholom malce sprostiti. Po nekaj kozarcih alkohola se na terasi pridruži kadilcem z besedami: "Pa dobro, no, a bom jaz dobila en dim?" Ob tem sicer trdi, da ni pijana, ampak le dobre volje. Kar hitro pa se je pri njej oglasila slaba vest zaradi cigaret in ji je bilo hudo, da bo to videla vsa Slovenija.

Bruhanje prevladalo

Žur v hiši je pričakovano najbolj razveselil mlajšo generacijo, ki se je odločila, da bo prežurala vso noč in šla brez spanja na nalogo naslednjega dne. Naslednji dan so ugotovili, da ta ideja ni bila ravno najboljša, saj so se morali zgodaj z alkoholnim mačkom odpraviti na pot. Dane in Tamara sta sklenila stavo, da se bosta na delo odpravila brez spanja, a je Tamara omagala, obležala v postelji in bruhala. Ob tem je zanjo skrbela vedno prijazna Kim. Dane je ugotovil, da je zmagovalec, saj je bil dlje buden, a njegova zmaga ni bila tako sladka, saj je bruhal naslednji dan, ko so se odpravili na delo. Tudi na kmetiji mu delo ni šlo od rok, saj so bile želodčne težave prehude.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.