Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

V šovu že prve razprtije

kmetija: nov začetek Planet TV
Po tem, ko so se tekmovalci razdelili na hlapce in gospodo, so se med tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek pojavile prve napetosti.

Ustvarjalci šova Kmetija: Nov začetek so z delitvijo tekmovalcev na hlapce in gospodo poskrbeli, da bo v oddaji pestro. Gospodi namreč pripada pravica bivanja v hiši. Prav tako jim je prepovedano delati. Vse morajo postoriti hlapci.

Če so se kandidati sprva razumeli odlično, so se takoj, ko je začela veljati delitev, pojavile prve napetosti. "Pet minut pred izbiro je bil glava družine drugačen človek, zdaj pa nas opozarja, s kakšnimi čevlji lahko vstopimo," je svoje mnenje izrazila Kristina, s katero se je Miha takoj strinjal: "Ko je prišel iz ogleda hiše, je bil neka avtoriteta. Prehod bi bil lahko bolj mil."

Poleg vedenja pa so se hlapci in dekle pritožili tudi nad količino hrane, ki jim jo odredi gospoda. "Škrti so postali celo pri jabolkih," pove Kamala in trditev podkrepi s tem, da so jim odšteli eno jabolko na glavo. Med najbolj lačnimi in jeznimi je Klemen: "Lačen sem kot pes. Še malo in bom začel krmo jest. Glava družine se je spremenil v dveh sekundah. Nima pojma za nič. Žejen sem kot kača. Imajo 20 litrov soka in ničesar ne dajo. Ne zavedajo se, da je že drugi teden lahko drugače."

Komentarjev 1
  • BorutK 11:21 02.september 2014.

    Ja ku v politki, ovce zvolmo enga pol nas pa jebe ha!