Magazin > Film & Glasba & TV
85 ogledov

V videospotu pokazala bradavičko

John Legend Chrissy Teigen Reševalni pas/Twitter
Pevec John Legend je z zaročenko Chrissy Teigen pokazal, zakaj se lahko veselimo njegovega prihajajočega videospota All of Me.

Videospota Blurred Lines Robina Thickea in Wrecking Ball Miley Cyrus se očitno lahko skrijeta pred videom, ki ga je ravnokar posnel John Legend. Zapeljivi r'n'b pevec se je za novo pesem All of Me namreč razgalil in v posteljo povabil še svojo lepo zaročenko Chrissy Teigen, ki je nesramežljivo pokazala bradavičko.

Seksi fotografijo je retvital kar pevec sam, ki je ob tem zapisal: "Obožujem tvoje obline in drznost." Na svojem Twitterju jo je retvitala tudi Chrissy, pa čeprav je golota na družabnih omrežjih prepovedana. "Predvidevam, da te ne morejo kaznovati zaradi retvita," je zapisala.

All of Me je tretji singel z Johnovega četrtega albuma in je bil izdan 30. avgusta, zdaj pa še nestrpno čakamo na videospot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.