Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Valijo se po Sloveniji

Publiki v Ajdovščini je skupino na oder uspelo priklicati še dvakrat. (Foto: Nej Žurnal24 main
Parni valjak po petletnem premoru spet polnijo dvorane, tudi pri nas.

Trije koncerti, tri ure glasbe in več kot tri desetletja ustvarjanja glasbe so samo tri stvari, s katerimi se ponaša zagrebška jugorock zasedba, ki bo po uspešnem koncertu na Primorskem še danes nadaljevala pot v štajersko in v nedeljo v državno prestolnico.

 

Parni valjak ne zamuja, zato se velja držati oglaševane ure začetka koncerta.
Eva Brezigar, Hangar PR

Primorci imajo posluh

Skupina, ki se je leta 2005 hotela posloviti od glasbene scene, se po petih letih vrača na koncertne odre, s katerih še vedno navdušuje zvesto publiko.

 

Slovensko miniturnejo je Parni valjak začel prejšnjo soboto v Ajdovščini, kjer so dvorano napolnili do konca. "Bilo je noro, dvorana je bila res polna do zadnjega kotička, ljudje pa so presenetljivo peli z Akijem od prve do zadnje sekunde koncerta. In to ne favš, kot po navadi zna publika, ampak v nulo, kot bi bil zadaj pravi pevski zbor!" je povedala predstavnica za stike z javnostmi Eva Breznikar.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Vstopnice lahko poidejo

Na triurnem koncertu so predstavili dve novi pesmi, ki bosta konec leta skupaj z drugimi izšli na 17. studijskem albumu skupine, nanizali pa še skoraj vse največje uspešnice, od Uhvati ritam, Trebaš mi, Godine prolaze, Jesen u meni do Proklete nedjelje, ki zagotovo ne bo prekleta ta konec tedna, morebiti le za tiste, ki bodo ostali brez vstopnic. "Ljubljana bo kot kaže razprodana, Maribor pa morda tudi," opozarja Breznikarjeva.

 

Zamudniki primorskega koncerta si lahko jugorock nostalgijo v mariborski dvorani Tabor potešite za 25, v ljubljanski Hali Tivoli pa za 35 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.