Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Valižan s komunističnimi pevskimi nastopi očaral Kitajce

Kitajska ima talent Youtube
Nek moški iz Walesa je osvojil srca Kitajcev, po tem ko je na njihovem televizijskem šovu talentov pel stare komunistične pesmi.

30-letni Iain Inglis je osvojil številna srca Kitajcev. Inglis se je namreč pojavil na njihovem šovu talentov, oblečen v kitajsko vojaško uniformo ter zrecitiral kitajsko himno. Valižan, ki je drugače predavatelj na neki tamkajšnji univerzi, je s tem postal zelo priljubljen pri gledalcih in prišel celo med prvih 16, piše Sky news.

Ustavili so ga na poti do finala

Valižan zatrjuje, da se je prebil vse do finala, vendar pa so ga tik pred začetkom oddaje obvestili, da v njej ne bo mogel nastopiti. "Kolikor vem sem bil že v finalu. En dan prej pa sem dobil telefonski klic iz predsedstva za radiodifuzijo. Povedali so mi, da ne morem več nastopati v oddaji. pri tem pa mi niso povedali nobenega razumljivega razloga," je povedal Inglis.

S svojimi nastopi nadaljuje

Kljub razočaranju pa 30-letnik še vedno nadaljuje s svojimi nastopi, s katerimi zasluži tudi do 5.871 evra na dan. "Tukaj ni veliko tujcev, zato ni težko biti opažen. Če pa si še visok tujec iz Walesa, ki poje o komunizmu na Kitajskem, pa lahko postane vse skupaj še zelo zabavno," še dodaja Inglis.

Talentirani Valižan, ki se je leta 2004 priselil na Kitajsko, tekoče govori mandarinščino. Trenutno živi v mestecu Sanya z ženo, ki prihaja iz Kitajske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.