Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Vampirji pobrali največ nagrad

MTV filmske nagrade 2011
1/28
Žurnal24 main
Na letošnji podelitvi MTV filmskih nagrad je slavil film Somrak: Mrk, ki je prejel kar pet pozlačenih pokovk, med drugim tudi za najboljši film.

Na letošnji podelitvi filmskih nagrad glasbene televizije MTV so ponovno slavili "vampirji" iz filmske sage Somrak: Mrk. Prejeli so zlate pokovke v petih kategorijah: za najboljši film, naj igralca (Robertom Pattinson) in igralko (Kristen Stewart), ponovno je bil za najboljši poljub izbran poljub med Kristen in Robertom, v vampirske roke pa je romala tudi pokovka za najboljši pretep, in sicer med Robertom Pattinsonom in Bryce Dallas Howard ter Xavierjem Samuelom.

Tudi letos ni šlo brez kletvic
Reese Witherspoon je bila letos počaščena z nagrado generacije, priznanje pa so ji podelili Chelsea Handler, Patrick Dempsey in Robert Pattinson. Robert je ob tem z občinstvom podelil tudi anekdoto, kako je v njegovem prvem filmu Reese zaigrala njegovo mamo, vendar je igralka vplivala, da so ga izrezali iz filma. V drugem skupnem filmu Voda za slone pa sta odigrala ljubimca. "Nisem te izrezal, vendar sem te pof***!" se je pošalil mladi igralec. Vendar mu Reese prav gotovo ni ostala dolžna in ga je v zahvalnem govoru dopolnila, da je bil "najboljši j*** v Hollywoodu." Poleg tega je igralka še povedala: "Kul je biti poredna, punce, razumem. Vendar je možno uspeti v Hollywoodu tudi brez resničnostnega šova." 

Častno mesto za nagrado v stranišču
Steve Carell
, Emma Stone in Ryan Gosling so predstavili najboljšega zlobneža Toma Feltona iz filma Harry Potter in Svetinje smrti (1. del), ki se je ob prejemu zlate pokovke pošalil: "To je zelo kul. To bo videti zelo lepo v mojem stranišču v spodnjem nadstropju." Kasneje je pojasnil, da gre dejansko za pomemben prostor v njegovem domovanju. "Je nekako častno mesto v mojem domu."

Prireditev je vodil Jason Sudeikis.

Zmagovalci:
Najboljši film: Somrak: Mrk
Najboljša igralka: Kristen Stewart, Somrak: Mrk
Najboljši igralec: Robert Pattinson: Somrak: Mrk
Najboljši novinec: Chloë Grace Moretz, Kick-Ass
Najboljši komedijant: Emma Stone, Lahka punca
Najboljša vrstica iz filma: Alexys Nycole Sanchez, Odrasli: "Hočem porabiti čokolado."
Najboljši zlobnež: Tom Felton, Harry Potter in Svetinje smrti (1. del)
Najboljši pretep: Robert Pattinson vs. Bryce Dallas Howard in Xavier Samuel, Somrak: Mrk
Najboljši poljub: Kristen Stewart in Robert Pattinson, Somrak: Mrk
Najboljši osupljivi prizor: Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli
Najboljši strašljivi prizor: Ellen Page, Izvor
Najboljši negativec: Chloë Grace Moretz, Kick-Ass
Nagrada generacije: Reese Witherspoon

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.