Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Vanessa prepovedala vroče prizore

Angelina in Johnny med snemanjem filma v Benetkah. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Vročih prizorov med prhanjem Angeline Jolie in Johnnyja Deppa v novem filmu ne bo.

Igralca Johnny Depp in Angelina Jolie si v novem filmu The Tourist privoščita vroče prizore med prhanjem, ki pa jih na žalost ne bo mogoče videti v različici, ki bo prišla v kinematografe. Za prepoved je zaslužna Johnnyjeva partnerica Vanessa Paradis, ki je temu ostro nasprotovala.

Lani je francoska pevka, ko je izvedela za podrobnosti iz scenarija, svojega partnerja, s katerim ima dva otroka, dobesedno prosila, naj se umakne iz projekta, vendar je bilo zaradi podpisa pogodbe prepozno.

"Zdaj je zaradi vročih golih prizorov tako dolgo pritiskala nanj, da je popustil in rekel, da si želi, da se prizori ne objavijo. Producentom je povedal, da omenjeni prizori filmu nižajo ceno," je povedal vir za Daily Mail.

Depp igra ameriškega turista Franka Taylorja, ki zapelje agentko Caro Mason v podobi Joliejeve. Film bo v Ameriki na sporedu od 10. decembra, v slovenskih kinematografih pa januarja prihodnje leto.

Angelina je znana po tem, da zapelje skoraj vsakega moškega, s katerim skupaj snema film. Jennifer Aniston je tako ukradla moža Brada Pitta, zato se je Vanessa upravičeno zbala za svojega moškega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.