Magazin > Film & Glasba & TV
1901 ogledov

Včerajšnjega dneva hčerka pevke Beyonce ne bo pozabila

beyonce Profimedia
Stara je šele devet let!

Taylor Swift je sinoči na 63. podelitvi glasbenih nagrad grammy postala prva glasbenica v zgodovini, ki je trikrat osvojila nagrado za najboljši album leta, Beyonce pa se je zapisala v zgodovino kot dobitnica največjega števila grammyjev med ženskami. Z 28 grammyji je izenačena na drugem mestu na splošno z multi-instrumentalistom Quincyjem Jonesom, največ (31) grammyjev pa je doslej požel pokojni dirigent Georg Solti.

Taylor Swift je svoj tretji grammy za album leta osvojila z albumom Folklore, naslov posnetka leta je osvojila Billie Eilish (Everything I Wanted), grammyja za pesem leta je dobila H.E.R (I Can't Breathe), za debitantko leta pa je bila proglašena Megan Thee Stallion.

Nagrado je prejela tudi hčerka pevke Beyonce, 9-letna Blue Ivy, in sicer za pesem Brown Skin Girl v kategoriji najboljši videospot. Blue Ivy je navedena med avtorji pesmi. Najmlajša dobitnica grammyja je sicer Leah Peasall, ki je kipec dobila leta 2001, ko ji je bilo osem let.

blue ivy | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.