Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Večer živalskega diska

Imetniki paketa Itak bodo v Goldfrappov svet živalskega diska posvečeni za 25 ev Žurnal24 main
Goldfrapp. Danes v Šiški za konec Itak Džafesta še težko pričakovani britanski dvojec.

Glasbena trilogija, ki se je začela s Florence And The Machine in nadaljevala z Gossip, se bo danes končala s koncertom britanskega tandema Goldfrapp, ki bo nastopil ob 20. uri v Kinu Šiška.

Karizmatična in z breztežnostnim glasom obdarjena pevka Alison Goldfrapp, Will Gregory (sintesajzerji) in njuna spremljevalna zasedba bodo z disko ritmi z zadnje plošče Head First, upajmo pa, da tudi s prejšnjih štirih, osvajali predvsem tiste, ki prisegajo na elektro pop in glam rock, hladni pa ne bodo ostali niti ljubitelji tršega rocka, ki bi se dan pred koncertom Nicka Cava v  Križankah radi še malo ogreli na zalogo.

Kaj čaka Goldfrapp v zaodrju
Hrana in pijača. Vso hrano in pijačo morajo pripraviti ljudje, ki imajo izkušnje v svetu rock 'n' rolla. Meso in zelenjava morata biti organska, vse pijače pa postrežene ledeno hladne. Alison Goldfrapp rada pije vino beaujolais, spremljevalnemu bendu teknejo medvedki haribo, sicer pa na njihovem meniju prevladujeta sadje in zelenjava.

Prostori. Zasedba želi tri sobe, eno za Alison, eno za spremljevalni bend in eno za garderobo. Alisonina garderoba mora biti čista in urejena, pri opremi pa pevka ni zahtevna, saj bodo v sobi le standardne stvari, kot so kavč, zložljiva stola, stoječa luč in dve manjši mizi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.