Magazin > Film & Glasba & TV
90 ogledov

Večina bi v finalu raje videla Anžeta

Valerio Lutman, Marko Gorela, Gostilna išče šefa Saša Despot
Z udeleženci prejšnjih dveh sezon resničnostnega šova Gostilna išče šefa smo spregovorili o razpletu letošnje sezone.

Julijana Krapež meni, da je zmagal pravi. "Tudi jaz sem verjela v Valerievo zmago," je povedala tekmovalka iz prve sezone, ki jo je v letošnji sezoni najbolj navdušil izziv, ko so morali navdušiti finskega kuharja Sasuja Laukkonena

Nad tekmovalci je bila navdušena tudi Teja Perjet. "Vsi so bili pridni. Valerio je zasluženo zmagal. Poleg Anžeta je bil on moj favorit," je komentirala razplet. "Ob gledanju se spomniš, kako je bilo, ko si bil ti v šovu. Ljudje te še vedno ustavljajo in sprašujejo po favoritu. Seveda jim razložiš tudi, da ni čisto vse tako, kot je prikazano na televiziji, saj snemajo 24 ur na dan in nato to stlačijo v eno uro. Spomniš se, da ni vse čisto tako, kot se zdi. Postaneš zagovornik vseh skupaj." Teja bi poleg Valeria sicer v finalu najraje videla Anžeta in Almirja.

"Super. Naš Valerio je zmagal," je dejal Tomaž Škvarč Lisjak, lanski zmagovalec, ki pa je imel ob gledanju finala velike težave. "Marko je moj zelo dober prijatelj, tako da sta bila oba moja favorita. Da meni ne bi bilo tako težko, bi mogoče izbral koga drugega za finale, tako sem pač navijal za oba." Tomaž upa, da bo Valerio uresničil napovedi o nadaljnjem izobraževanju. "Privoščim mu. Naj izkoristi tako priložnost," je zaključil. 

Nad izidom je navdušena tudi Martina Žibrat. "Že od vsega začetka sem navijala za Valeria in Edija. V finalu pa bi poleg Valeria raje videla Anžeta," je povedala. Navdušena je bila, ko je Valerio odšel v Pariz in ko so Anžetu pripravili presenečenje, ko ga je obiskala prijateljica. 

"Zmagal je moj favorit, zato sem bila zelo zadovoljna," je povedala Lidija Zebec, ki ne bi spreminjala zasedbe v finalu. Tako kot Martina je bila tudi Lidija navdušena nad tem, da je Valerio za nagrado odšel v Pariz. Med obiskom gostilne pa sta jo od jedi najbolj navdušili črni ištrijan in kokosova rižota.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.