Magazin
180 ogledov

Vedeževalci v en glas: uspelo bo obema

Žurnal24 main
Vedeževalci in jasnovidci so prepričani, da bo jutri uspelo tako Tini Maze kot Petru Prevcu in da bosta oba zmagala v skupnem seštevku in dobila velika kristalna globusa.

Na številki, ki smo jo našli na spletni strani poceni-vedezevanje.com nam je vedeževalka povedala, da bosta veliki kristalni globus osvojila kar oba, ob tem pa izpostavila, da njunih tekem ni spremljala, niti ene. Na to smo odvrnili, da najbrž ne pozna nikogar, ki kliče, pa jim kljub temu vedežuje. 

Vedeževalca Blaža je nadomeščala gospa Helka, ki je na vprašanje, ali bosta Prevc in Mazejeva jutri dobila veliki kristalni globus, enigmatično odgovorila, da vidi, da bomo Slovenci z obema zelo zadovoljni. To smo pa najbrž že. 

Pri Tini bolj na tesno

Jasnovidka Meta je imela nek nujen opravek, zato nam je pomagal Dominik, ki pri napovedovanju prihodnosti uporablja nihalo. "Prevca vidim na prvem mestu, osvojil bo veliki kristalni globus,“ je napovedal. Pri Tini je bilo nihalo bolj neodločno. "Šlo bo zelo na tesno, čez šivankino uho, ampak tudi njej bo uspelo," je sporočilo nihala povzel Dominik. 

Pa smo še sami izbrali karte

Vedeževalka Rabija Bajrami očitno ni imela videnja, da jo bomo poklicali, zato se ni oglasila na telefon. Smo pa na njeni spletni strani izkoristili brezplačno vedeževanje z izbiro tarot karte. Peter Prevc je dobil karto (kako pomenljivo!) Sodba, a nam sporočilo te karte ni dalo odgovora: "Čas je, da odpravite stare zamere in oprostite ljudem, predvsem pa sebi, da ste se tako dolgo žrli zaradi tega. Presodite, kaj vas v življenju osrečuje in kaj vas vleče nazaj, ter se prvemu posvetite, drugo pa odstranite. Tudi vaša zveza je na preizkušnji ali pa ste vanjo samo vnesli določeno svežino, saj ste predhodno presodili, da je dolgočasna in potrebuje novega vetra. Če ste negotovi glede službe in zdravja, boste kmalu dobili potrebne odgovore." 

Na vprašanje o Tini Maze pa nam je usoda namenila karto Zmernost, ki sporoča tole: "Trenutno nosite posledice pretiravanja v preteklosti. Z glavo skozi zid se redko pride do cilja in čas je, da se tega resnično zaveste. Tekali ste za napačnimi ljudmi in vztrajali, dokler vas to ni zlomilo. Na hitro ste želeli do denarja, pa se je izjalovilo. Vse stvari zahtevajo svoj čas. Dajte ga! Vzemite si ga! Nehajte pretiravati, ampak poskusite najti ravnotežje v življenju - tako bo vse lažje." 

Ali to pomeni, da bo premagala Anno Fenniger, si ne upamo tolmačiti.

 

Komentarjev 8
  • MATJAŽ76 15:37 22.marec 2015.

    no bedaki lih ne morda nekateri

  • MATJAŽ76 15:36 22.marec 2015.

    ZANIMIVO Kolikor sem uspel prebrat so vsi enotni in vsi katere omenjate so kao vedeževalci. V enem od portalov sem prebral da SLOVENCEMA NE BO USPELO, in tudi jima ni. Torej lahko rečemo da nekateri so dobri psihologi ...prikaži večgi ali pa morda res dobro gledajo v prihodnost. Morda bo treba poklicat druge vedeževalce.

  • mph 14:13 22.marec 2015.

    Tudi brez tega dogodka. Ampak pravzaprav niso bedaki, bedaki so tisti ki, ki hodijo k njim. Pogosto so vedeževalci kar dobri psihologi. Ampak po drugi strani, če človek pomisli, kakšne nebuloze in neumnosti pa šele prodaja cerkev oz. cerkve in ...prikaži več imajo milijarde sledilcev, je jasno, da je Zemlja planet bedakov. :-) Bi razumel 500 let nazaj, ampak, da v 2015 ni srečala pamet nič kaj dosti več ljudi, je pa res porazno in depresivno. Homo sapiensu ni pomoči.