Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Velik udarec za Umo

Uma tega neuspeha zagotovo ni pričakovala. (Flynet/JLP) Žurnal24 main
Uma Thurman je ena najuspešnejših igralk Hollywooda, zato takšnega udarca zagotovo ni pričakovala. Njen novi film Motherhood je pogorel tudi v Angliji.

Po poročanju britanskih medijev, naj bi Umin novi film, v katerem igra mater s kopico težav, prvi konec tedna v kinematografe privabil 12 obiskovalcev in tako priigral le 99 evrov.

Film se lahko pohvali z zvenečimi imeni. V njem namreč igrata tudi Jodie Foster in Minnie Driver.

Neodvisna komedija režiserke Katherine Dieckmann, katere produkcija je stala skoraj 4 milijonov evrov, se bo tako zapisala v zgodovino kot eden največjih neuspehov filmske industrije. Ko je britanski Guardian producentko filma Jano Edelbaum obvestil o neverjetno nizkem obisku, je ta odvrnila: „Se šalite?“ Edelbaumova za neuspeh krivi Metrodome, ki je skrbel za trženje filma. Komedijo so promovirali kot „zaupni namig“ ljubiteljem filma in ga premierno predstavili le v majhnem londonskem kinu, v katerega je med vikendom zašlo le 12 gledalcev. Zaradi neuspeha so večji kinematografi film umaknili s sporeda. „Samo pomislite, koliko slabih filmov se vrti v kinih. Motherhood je dober film. Videla sem mnogo slabše filme,“ še dodaja producentka.

Sicer pa naj še dodamo, da je komedija tudi v ZDA pogorela. Skupaj je film namreč priigral le 45 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.