Magazin > Film & Glasba & TV
1416 ogledov

Velikonočna evforija: Sebastian oboževalke popeljal v leto 2001

Sebastian
1/8
Marko Ocepek
Verjetno je marsikatera oboževalka naslednji dan ostala brez glasu.

"Hočem to nazaj …!" je prepeval v začetku 2000. let, tokrat pa so si njega zaželele njegove največje oboževalke. Dekleta, ki so z njegovo glasbo odraščala, so to soboto prišla na svoj račun. V nabito polnem ljubljanskem klubu Cirkus je po dolgem času na oder spet stopil pevec Sebastian. Oboževalke so svojega najstniškega idola z glasnim petjem skoraj preglasile.

Sebastian Intervju Magazin Sebastian: "Tega si o meni marsikdo ne bi mislil"

S svojimi uspešnicami je Cirkus popeljal nazaj v leto 2001, ko je izdal svoj prvenec Hočem to nazaj. Nasmejani Štajerec je tistih nekaj izbranih razveselil že pred samim nastopom. Povabljene so v zaodrju pevca spoznale, z njim poklepetale in se slikale. S Sebastianom so delile svoje spomine na njegovo glasbo in nekatere s seboj celo prinesle prvi album, ki ga doma hranijo že več kot 15 let.

Sebastian | Avtor: Marko Ocepek Marko Ocepek

Po druženju v zaodrju, so se oboževalke odpravile pod oder, Sebastian pa se je pripravil na prvi nastop po dolgem času. In verjetno mu ni bilo žal. Za trenutek se je zdelo, da vmes ni minilo več kot 15 let, saj je Sebastian še vedno tako mladosten danes, kot je bil takrat, leta 2001. Zapel je svoje največje uspešnice, kot so Hočem to nazaj, Ti si ta, En poljub in druge. Sobotni večer je verjetno marsikatero dekle spomnil na legendarni Popstars Tour, na katerem so takrat nastopili Bepop, Game Over, Power Dancers in seveda Sebastian. To je bil, kot je pevec tudi povedal v intervjuju za naš portal, magični čas slovenske pop glasbe.

Oboževalke so cel večer prepevale in dokazale, da besedil po vseh tem času niso pozabile. Nasmejani Sebastian je obiskovalce ljubljanskega kluba dodobra razgrel, po končanem nastopu pa z njimi tudi zaplesal ob zvokih največjih uspešnih 90. let.

Cirkus oboževalce Popstars turneje redno razveseljuje. V okviru svojih sobotnih žurov Tutti Frutti (hiti 90. let in 2000-ih, op. a.) so že večkrat gostili Game Over, na oder jim je uspelo zvabiti tudi Bepop, zdaj pa še Sebastiana.

Komentarjev 2
  • dollen 11:45 03.april 2018.

    A ni najbolj zanimivo to, da oboževalke enostavno ne želijo videti, da njihov idol hoče nazaj samo njega?

  • perhan63 19:38 02.april 2018.

    a je dnarčka zmanjkal...jao..keri pevci