Magazin > Film & Glasba & TV
3908 ogledov

Venom: Prebudite protijunaka v sebi

venom
1/6
Tom Hardy je Eddie Brock, fotoreporter, ki se mu življenje obrne na glavo, potem ko začne raziskovati sumljive laboratorijske poskuse na ljudeh, ki se izjalovijo. Tudi sam postane del laboratorijskega zapleta in postane Venom, ki je še bolj strašen, kot smo pričakovali.

Venom je najbolj neobičajen junak oz. protijunak, ki ga že dolgo težko pričakujemo na velikem platnu. Po drugih klasičnih superjunakih nam bo jeseni ta junak vlil strah v kosti. Venom je bil ljubiteljem superjunakov doslej znan predvsem kot glavni negativec v filmih o Spider-Manu, kjer je bil kljub svoji duhovitosti in karizmi vedno potisnjen v ozadje. Toda letos bomo videli, da imajo tudi zlikovci dva obraza in da se za najhujšim negativcem včasih skriva velik junak.

Eddie Brock se spremeni v Venoma, potem ko postane gostitelj zunajzemeljskega bitja. Ta simbiot ga popolnoma prevzame in mu odvzame svobodno voljo. Zdaj nekdo drug določa pravila in vsak poskus, da bi se osvobodil, je zaman. Eddie in simbiot postaneta eno – Venom, najslavnejši protijunak, za katerega ne boste vedeli, ali se ga morate bati ali upati, da vas reši.

Poleg Toma Hardyja igralsko zasedbo v eni glavnih vlog bogati tudi očarljiva Michelle Williams, za enkratno filmsko akcijo pa bo poskrbel režiser Ruben Fleischer, ki je znan po izjemnem občutku za humor (Dobrodošli v deželi zombijev).


Venoma so leta 1988 ustvarili pisec David Michelinie ter risarja Todd McFarlane in Mike Zeck. Venom je zunajzemeljski simbiot, ki potrebuje človeka, da preživi, gostitelj pa v zameno dobi neverjetno moč. Čeprav je Venom prvotno nastal kot negativec, je sčasoma v nekaterih različicah pridobil status protijunaka, zdaj pa bo nedvomno vejal za pravega junaka.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.