Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Vesoljni Space No. 1 v črnem

Nastič je svojo prvo neevropsko turnejo začel leta 2002 v Braziliji, sedaj pa re Žurnal24 main
Pripravljeni na vesoljni potop v črnem? Oblecite nekaj temnega in seksi, v mariborski Festivalni dvorani Lent bo nocoj od 21. ure dalje še kako vroče.

Po treh letih se Marko Nastić, eden izmed vodilnih didžejev in producentov jugovzhodne Evrope, vrača na mariborska tla. Avtor in gostitelj radijske oddaje Music For Body In Soul je že pri šestnajstih letih skupaj z Dejanom Miličevićem začel delovati pod kultnim psevdonimom Teenage Techno Punks, leta 1997 pa je dvojec dobil rezidenco v beograjskem klubu Industria.

Sledilo je rojstvo Nastićeve prve srbske Techno založbe Recon Warriors, kasneje sta se jima pridružili še založbi Recon Light in Traffica. S svojim edinstvenim izborom in mešanjem glasbe je nastopil v priznanih klubih in na prireditvah po Evropi in svetu. Pridružil se je založbi Recycled Loops in nekoliko pozneje še Valentinovi JLY, njegov neposredni napad na glasbene lestvice pa se je pokazal že s prvima komadoma Devil in my pants in Stereo Flip.

Nocoj se bo predstavil z oldies goldies setom legendarnih techno ritmov, ki spadajo v svojevrstno, energetsko nabito dogodivščino.

Na glavni oder bodo poleg Marka Nastiča stopili še Reaky, Gumja, Sam.O.Sim in Flis, na VIP plesišču pa boste gruvali v zvokih housea, za katerega bo poskrbel Josh Somen, domači publiki dobro poznan kot rezident ptujskega kluba Askari. Med drugim je Somen tudi član ekipe Space No. 1, za nocojšnji black edition pa pripravlja  melodičen house do tech house seta z ritmi latina in funka.

Za polet v vesolje boste danes odšteli 15 evrov, za VIP pa 30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.