Magazin > Film & Glasba & TV
11299 ogledov

Veste, o čem govori pesem Despacito?

despacito, louis fonsi, daddy yankee YouTube
Pesem letošnjega poletja, ki smo jo vsi slišali že neštetokrat. Pa veste, o čem govori?

Pesem Despacito Louisa Fonsija in Daddyja Yankeeja je postavila nov rekord na YouTubu – v 154. dneh si je videospot ogledalo kar dve milijardi ljudi in tako prehitela celo Gangham Style, ki je do zdaj v najhitreje prišel do dveh milijard ogledov.

Pa veste, o čem govori pesem, ki jo letošnje poletje slišimo na vseh radijskih postajah? Naslov Despacito pomeni 'počasi'. Tekst pa govori o moškem, ki goji simpatijo do postavnega dekleta. "Veš, da te že nekaj časa opazujem. Še danes moram plesati s teboj. Videl sem, da me kličeš s pogledom, pokaži mi pravo pot,“ se začne pesem, refren pa pravi: "Počasi. Čisto počasi želim vdihniti ogenj v tebi in ti šepetati na uho, da pozabiš, da si z mano. /.../ Pusti mi prestopiti tvoja nevarna območja, dokler ne boš kričala in pozabila svojega priimka.“

Latino pesem seksi ritmov je zgodba o moškem, ki si ogleduje postavno dekle ter jo vabi k plesu in si želi, da bi ji pokazal vse svoje veščine - tudi tiste v spalnici, seveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.