Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Victoria zavrnila spajsice

Spice Girls bodo prihodnje leto nastopile brez Victorie. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Victoria Beckham se ne bo pridružila spajsicam, ki bodo prihodnje leto zapele na odprtju olimpijskih iger v Londonu.

Posh Spice se je dokončno poslovila od deklet, ki so jo neumorno prosila, naj z njimi še zadnjič nastopi. Začinjena dekleta bodo sicer prihodnje leto spet nastopila skupaj, a tokrat brez Victorie Beckham, ki ne popusti niti pod pritiskom, da gre za največji svetovni športni dogodek.

Organizatorji olimpijskih iger, ki bodo tokrat potekale v Londonu, so dejali, da bodo dekleta skoraj zagotovo nastopila brez Victorie. Britanski mediji poročajo, da je zvezdnica mnenja, da bi si z vrnitvijo v skupino uničila ugled, ki si ga je v zadnjih letih pridobila v modni industriji.

Victoria je menda dekletom povedala, da nima nobene prihodnosti v glasbenih vodah, zlobni jeziki pa pravijo, da se Victoria boji le tega, da bi se osramotila. "Za nobeno ceno ne bo stopila na oder in zapela, saj meni, da ni dovolj dobra za to," je za The News Of The World povedal neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.