Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Virtualna ljubezen za slepimi stenami

Slepe stene: Ljubezen v virtualni dobi
1/11
Kinodvor
Ob 21.30 si lahko na Kinodvorišču ogledate premiero filma Slepe stene: Ljubezen v virtualni dobi (Medianeras), ki je obenem zaključni film Kinodvorišča.

Urbani kaos sodobnega Buenos Airesa. Martín (Javier Drolas) in Mariana (Pilar López de Ayala) prebivata vsak za svojo 'slepo steno' (medianera) v nasproti si stoječih stanovanjskih blokih.

On je spletni oblikovalec in agorafobik, ki le redko zapusti svoje enosobno stanovanje. Ona je aranžerka izložb, ki ji je nedavno končano razmerje strlo srce. Čeprav se njune poti pogosto križajo, se nikoli zares ne srečata. Kako najti ljubezen v mestu s tremi milijoni prebivalcev?

Argentinski režiser v tem neobičajnem spoju arhitekture, romantike in komedije ustvari izviren, duhovit in igriv vizualni esej o ljubezni in osamljenosti v virtualni dobi. Slepe stene so poklon prenatrpanemu, kaotičnemu in čudovitemu Buenos Airesu.

Za vstopnico boste odšteli 4,95 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.