Magazin > Film & Glasba & TV
15080 ogledov

Vlasta razkrila, v kakšnem odnosu je z Rokom, komentatorji presenečeni

poroka na prvi pogled, vlasta, rok Planet TV
Vlasta Mažgon je razkrila, ali sta z bivšim "možem" še v stikih.

Tokratna gostja oddaje Poroka na drugi pogled je bila lanskoletna zvezda oddaje Poroka na prvi pogled Vlasta Mažgon.

Spomnimo. Vlasta se je v šovu poročila z Rokom in zdelo se je, da so Planetovi strokovnjaki končno našli dva, ki sta zares kompatibilna. Pred kamero je vladala harmonija, ko pa so kamere ugasnile, se je par razšel. Vlasta je za to krivila Roka. "Ko sva bila v eksperimentu, je bilo vse zelo idilično, kdaj pa kdaj so sicer bile kakšne rdeče lučke ... Rok je bil spoštljiv, trudil se je, bil je prijazen, pozoren, vedno nasmejan. Nimam slabih besed. Ko so kamere ugasnile, se je tudi on nekako ugasnil. Kaj se je zgodilo? Verjetno življenje. Ali je šlo za pomanjkanje pristnosti ali samo težave z njegove strani? Nisem prepričana. Morda pomanjkanje interesa ali pristnosti," je po koncu šova razložila in dodala, da je njen soprog pojedel "večino svojih besed".

poroka na drugi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV
Komentatorje oddaje Poroka na drugi pogled je zanimalo, ali sta Vlasta in Rok eno leto po snemanju še v stikih. "Z Rokom normalno komunicirava. Pride se ustrič," je povedala lepotica. Ob njeni izjavi so Špela Grošelj, Miha Hercog in Tanja Kocman presenečeno vzkliknili. "Glede na to, kako smo lani zaključili finale, ko je gospod odkorakal iz studia, ne da bi rekel adijo, me to preseneča," je odnos pokomentirala Špela. Vlasta je razložila, da sta se pozneje srečala in stvari predebatirala. Rok ji je razložil, kaj se je zgodilo in Vlasta, ki prvi, da je še samska, je tako dobila svoj "zaključek". 

 

Komentarjev 3
  • Pierre 13:53 05.april 2024.

    Pride se ''ustrič'' ???? Kaj je to??? Slaba slovenščina...

  • Grof 08:33 05.april 2024.

    Vlasta ni več frizerka, je pač podelala polulacijo najbolj slavnih možkih, baje prodaja sedaj vijolice dokaj opazno na Tromostovju v Ljubljani