Magazin > Film & Glasba & TV
30011 ogledov

Voditeljica se s Planet TV seli nazaj na TV3, to je razlog

klepet ob kavi Planet TV
Klepet ob kavi aprila spet na TV3.

Voditeljica Jasmina Kandorfer se je s svojo pogovorno oddajo Klepet ob kavi septembra 2019 s TV3 preselila na Planet TV, aprila pa boste oddajo lahko spet gledali na TV3.

"Želeli smo si popoldanski termin, ki so nam ga ponudili na TV3. Kljub temu da nam današnja tehnologija omogoča pogled za nazaj, pa smo si vendarle želeli ujeti gledalca, ko si vzame tisti trenutek zase in si zaželi nekaj koristnih vsebin. Do 18. ure naj bi tudi po cirkadialnem ritmu že oddelali svoj delovni dan in si privoščili nekaj vsebin za telo in dušo. Saj veste, kako je v življenju, vse temelji na tem, da si ob pravem času, na pravem mestu!" je Jasmina razložila za Žurnal24.

Klepet ob kavi, oddaja o zdravem življenjskem slogu, je tako dočakala že osem sezon in 4200 oddaj. "Oddaja temelji na zdravem življenjskem slogu in prehrana ima tukaj bistveno vlogo, zato smo za gledalce pripravili veliko receptov v naši Hipokratovi kuhinji, kjer recepte za številne zdravstvene izzive pripravljajo znani, pa tudi zdravniki, holistični terapevti. Gledalci bodo tako ugotovili, kakšen zajtrk si pripraviti, da bo zasijala koža. Pa kaj jesti za kosilo, da boš imel popoldan še dovolj energije za vse obveznosti in kaj si pripraviti zvečer, da bo spanec lahkoten in da se bo ponoči telo res spočilo. V osnovi pa gre za to, da podajamo vsebine na preprost, lahkoten način, ki je razumljiv in da lahko takoj uporabiš doma in se sam prepričaš, kakšne rezultate nudijo," je še razložila Jasmina in dodala, da so oddaje vedno sovpadale z njeno radovednostjo. "Tako je bila kakšna sezona bolj ezoterična, druga bolj zdravstvena, potem je bil v času moje nosečnosti fokus na dojenčkih in vzgoji, pa na odnosih. Sem pa rasla s to oddajo tudi sama, se razvijala in ves čas se odpirajo novi vidiki življenja, ki me zanimajo in jih bomo vključili v oddajo. So pa gledalci ves čas aktivni soustvarjalci, saj se z njimi srečujemo na potovanjih, delavnicah, dogodkih, sejmih, pa tudi veliko pošiljajo po elektronski pošti."


 

Komentarjev 4
  • Jean_Young 10:59 26.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar jezeran
    jezeran 08:36 25.marec 2022.

    Ta planet tv je postal katastrofa, prav tako siol.net. Ko poteče vezava, vzamem samo še internet, ostalo nima več pomena. Pa naj služijo na drugih, Če lahko