Magazin > Film & Glasba & TV
157 ogledov

Voditelju POP TV se je pred padcem vrtelo

Klemen Bučan
1/5
Voyo
Ker ni želel razočarati Roberta Kranjca, se je odločil za skok s 15. metrov.

Klemen Bučan se je predstavil kot voditelj nove oddaje Dan za trening, kjer se je preizkusil kot smučarski skakalec. Na snemanju se mu je pridružil eden najboljših slovenskih skakalcev Robert Kranjec. Kot je povedal za Žurnal24 je skoke treniral, ko je bil še otrok, med devetim in enajstim letom: "Ni mi pomagalo, da sem v otroštvu že skakal. To je bilo zame nekaj čisto novega, ker sem prvič uporabljal tako profesionalno opremo." Doda, da je bila edina prednost, ki jo je imel, kot nekdanji skakalec, ta, da je vedel, kdaj se odriniti: "Mogoče mi je pomagalo vsaj to, da sem vedel, kdaj in kako se moram odriniti. Če ne bi tega vedel, bi najbrž padel že na mizi in ne bi bilo lepo."

Bučan pravi, da do zadnjega trenutka ni verjel, da bo skočil: "Jaz do trenutka, ko sem se odrinil, nisem vedel, da bom skočil. Potem se mi je začelo vrteti in mi je rekel trener Jani Grilc, da naj skočim, ker se mi bo samo še bolj vrtelo. Nisem hotel razočarati Robija, sem zelo trmast in sem se pognal dol, čeprav se mi je vrtelo."

Dodal je, da hujših poškodb ni bilo, da pa je imel mišice vnete še skoraj dva tedna po treningu: "Ob padcu pa sem se samo podrgnil." Zgovorni voditelj pravi, da sicer redno trenira že vrsto let, a ne tako intenzivno: "Po tem, ko sva z Robijem odtekla 4 kilometre je bil zame že končan trening. Ne pa šele začetek treninga."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.