Magazin > Film & Glasba & TV
3452 ogledov

Voranca Boha so se komentarji dotaknili

voranc boh POP TV
Takšnega razburjenja pa še ne.

Ustvarjalci slovenske uspešnice Reka ljubezni so že na začetku tretje sezone napovedali velike spremembe in obljubo so držali. A te velike spremembe so mnogo gledalcev ujezile. Ubili so namreč Blaža Slaka, brata glavnega junaka Roka. Mladenič je umrl zaradi zastrupitve z mušnico. Razočarani oboževalci serije so si dali duška na družbenih omrežjih in kritizirali odločitev scenaristov, nekateri so bili celo mnenja, da je moral Blaž umreti, ker je bil igralec v tej stranski vlogi boljši od glavnega.

Da je bil Blaž všečen lik, je Voranc Boh, igralec, ki ga je upodobil, vedel, ni pa vedel, kako zelo priljubljen je bil. "Zavedal sem se, da je bil Blaž priljubljen, takšnega odziva pa nisem pričakoval. Lepo mi je, ko vidim, koliko oboževalcev je imel Blaž, koliko ljudi me je pozitivno sprejelo. Nisem mogel verjeti, kako so se navezali na serijo,“ je za Žurnal24 povedal Boh in dodal, da ga odločitev, da bodo Blaža odstranili iz serije, ni pretirano šokirala. "Tolažilo me je, da gre le za serijo, da grem naprej, da bom delal druge stvari. Vseeno pa sem občutil neko težo, morda tudi strah pred tem, da bom moral odigrati smrt. Smrt lahko namreč hitro izpade absurdna, patetična. Tega sem se podzavestno bal,“ pravi mladenič, ki si zadnjih vzdihljajev svojega lika še ni ogledal. "Živčen sem. Si pa bom ogledal te dele.“

Voranc sicer ne počiva. Polno je zaposlen že z delom pri novi seriji Lajf je tekma, ki jo bodo predvajali na Voyu. "Gre za humoristično serijo, 13-minutni skeči, v katerih gledamo življenje Bojana in kočljive situacije, v katere se sam spravlja,“ nam je navdušeno razložil Voranc, ki v novi seriji igra glavnega junaka Bojana.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.