Magazin > Film & Glasba & TV
632 ogledov

Vrača se najbolj nenavaden superjunak vseh časov

deadpool
1/6
Marvelov klepetavi anti-junak se je vrnil! Večji, boljši in še bolj neumen kot kadarkoli prej.

Film žanje vse pohvale prikazovalcev po svetu in tudi Slovenija bo deležna njegove velike prisotnosti pred uradnim štartom filma. Danes Deadpool 2 namreč zavzema vse večje kinodvorane in s seboj prinaša tudi pestro dogajanje.

Po vseh Cineplexxih po Sloveniji bo ob 19.00 potekal VEČER SUPERJUNAKOV z Deadpoolom, premiera Hitradia Antena bo v ljubljanskem Koloseju, v Dolby Atmos tehnologiji si boste lahko film ogledali v Mariboxu, na treh zaporednih projekcijah pa vas bo Deadpool pozdravil v Kinu Bežigrad.

Po velikem uspehu prvega filma se v vlogi Deadpoola vrača Ryan Reynolds, zgodba pa je tokrat še bolj napeta in zabavna. Ryan je namreč sodeloval tudi pri pisanju scenarija in produkciji. Za še več kaskaderkih akrobacij, akcije in stila je zadolžen David Leitch, režiser filmov John Wick in Atomska blondinka. Leitch je povedal: "Imel sem čast in privilegij, da pomagam ustvariti več različnih zanimivih svetov, toda Deadpool je nekaj posebnega - prvi film reinterpretira sodobno akcijsko komedijo. Izvirnik je resnično izjemen in celoten ustvarjen svet je tako velik, da lahko v zgodbo vstopite s svojim ustvarjalnim pristopom in še vedno ostanete zvesti originalu."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.