Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Vratar Liverpoola brani Bobre

Vratar Liverpoola Kinodvor
V sklopu Festivala Bobri si lahko v Kinodvoru ob 17. uri ogledate film Vratar Liverpoola (Keeper’n til Liverpool). Gre za inteligentno najstniško komedijo, ne le o nogometu, pač pa o odraščanju, prvi ljubezni, čudnih starših in o tem, kako preživeti najstniška leta v šoli.

Trinajstletni Jo (Ask von der Hagen) se boji igrati nogomet, strah ga je hladnokrvnih morilcev, tuša v šoli, sošolca Toma Erika (Jostein Brox), namesto katerega dela domače naloge, in še marsičesa. Prepričan je, da je življenje nevarno, in meni, da se mora do konca šolanja nujno izogibati vsaj agresivnih sošolcev, nevarnih športov in luštnih punc.

Vse gre po načrtu, dokler ne dobi nove sošolke: Mari (Susanne Boucher). Je lepa in pametna ter obvlada matematiko in nogomet. Jo je prepričan, da je Mari njegova sanjska punca.

Če hoče, da ga bo opazila, mu mora uspeti nekaj izjemnega, mora tvegati. Vsi v razredu zbirajo nogometne sličice, najbolj zaželena pa je zelo redka sličica vratarja Liverpoola, Joséja Manuela Reina. Če bi jo Jo uspel dobiti, bi si končno povečal ugled med vrstniki in predvsem – pridobil bi pozornost dekleta.

Redna cena vstopnice je 4,25 evra, člani Kluba Kinobalon pa boste zanjo odšteli tri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.