Magazin > Film & Glasba & TV
12925 ogledov

Vremenarka POP TV Katja Jevšek se je vrnila s porodniškega dopusta

Katja Jevšek ProPlus
Vesela je, da je nazaj.

Dolgoletna vremenarka POP TV, Katja Jevšek, je lanskega aprila povila deklico, ki ji je nadela čudovito ime Luna Lu. Pot do materinstva je bila za 45-letnico dolga. S svojim dolgoletnim partnerjem sta se za naraščaj namreč trudila kar sedem let.

Včeraj, na 1. april, se je Katja vrnila pred kamero. Čeprav se je verjetno težko ločila od svojega malega zaklada, pa je povedala, da je vesela, da je nazaj.

"Ne, ni prvi april, naša čudovita Katja Jevšek je po porodniški spet nazaaaaaj!!!! S svojim prihodom je presenetila praznično ekipo oddaje 24UR, ki je za vas tudi nocoj pripravila najbolj gledano informativno oddajo. Kakšno vreme pa je napovedala ob svoji vrnitvi? No, čeprav je trenutno zunaj bolj kislo, naša Katja s seboj vedno nosi sonce!" je ekipa 24UR zapisala ob posnetku prelepe mamice, ki je gledalcem poslala poljubčke.

Katjo je v času porodniškega dopusta nadomeščala Špela Jereb. Bo sedaj ostala brez dela? Imamo odgovor.

 

Katja Jevšek je nazaj! 😍

Ne, ni prvi april, naša čudovita Katja Jevšek je po porodniški spet nazaaaaaj!!!! 😍🥰 S svojim prihodom je presenetila praznično ekipo oddaje 24UR, ki je za vas tudi nocoj pripravila najbolj gledano informativno oddajo. Kakšno vreme pa je napovedala ob svoji vrnitvi? ☀️☔️ No, čeprav je trenutno zunaj bolj kislo, naša Katja s seboj vedno nosi sonce! ☀️🩷🩷🩷

Objavil/a 24ur.com dne Ponedeljek, 1. april 2024
Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:54 02.april 2024.

    A to je treba objavit za vsakega posebej?

  • Soljatar 09:33 02.april 2024.

    a je ta ženska še vedno v zvezi z nekim kriminalcem iz Kranja, ki je bil pred leti vpleten v tihotapljenje heroina?