Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Vrhničani presenečeni nad Tanjo

tanja bar Facebook
Barovka Tanja je sokrajane presenetila z mirnim nastopom. Vedeli so, da je zelo delovna, a vseeno je bila, sodeč po komentarjih, včasih zelo divja.

Vrhničanka Tanja je že v predstavitvenem videu povedala, da jo ima marsikdo za antipatično in "afnasto“ žensko, ki gre marsikomu na živce. Tudi najmlajša Barovka Ivona je Tanji že takoj ob vstopu v Bar povedala, da ji je antipatična in da ji sicer nič hudega noče, a da ji karakterno ne paše.

Vrhničani, sodeč po komentarjih na Facebooku Tanjo redno spremljajo, jo podpirajo in so celo presenečeni nad njenim odraslim nastopom. Očitno je Tanja pravilno začutila, da je nekaterim ljudem antipatična, saj drugače ne bi bilo presenečenih komentarjev, da je pridna, delovna in zelo umirjena.

Eden od komentatorjev je omenil, da je bila Tanja v osnovni šoli zelo živahna in da se je umirila ter da ga zanima, kje je tista Tanja, ki se je v mladosti občasno tudi spustila v prepir ali celo pretep. Tridesetletna Tanja odgovorila v pozitivnem duhu in ga pomirila, da je bil že čas, da se je umirila in odrasla.

Tanjo sotekmovalci že od prvega dne kličejo kar "mati“, saj je velikokrat glas razuma in nenehno jo skrbi za ostale Barovce in je med njimi tudi najstarejša.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.