Magazin > Film & Glasba & TV
3201 ogledov

Vroč prizor: Ta film bo Brooklyn Bechkam težko gledal ...

nicola peltz
1/2
Profimedia
Nicola Peltz v svojem novem filmu prav nič sramežljiva.

Kot je znano, je najstarejši otrok zakoncev Beckham, Brooklyn, že nekaj časa zaročen s prelepo 26-letno igralko Nicolo Peltz. Kako zaljubljen je 22-letnik, je pokazal tudi s prav posebnim prstanom, ki ga krasi njeno ime in tudi napis "Ljubezen mojega življenja“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENNIFER FISHER (@jenniferfisherjewelry)

Brooklyn je več kot očitno nor na svojo svetlolaso zaročenko, ki tako kot on prihaja iz premožne družine. Njen oče je milijarder Nelson Peltz, njena mama nekdanja manekenka Claudia Heffner. Lepotica ima eno sestro in pet bratov, dva sta prav tako znana. Will Peltz je igralec, Brad Peltz pa je bil nekoč profesionalni igralec hokeja. 

Tudi zvezdničina kariera se naglo vzpenja. Eden njenih zadnjih filmov nosi naslov The Obituary of Tunde Johnson. Gre za dramo, ki govori o temnopoltem najstniku, ki ga ustreli policija. Mladenič umre, a spet oživi in mora nato znova in znova podoživeti svoj poslednji dan ter se soočiti z resnico o svojem življenju.
Nicola je morala med snemanjem pozabiti na sramežljivost. S soigralcem sta morala namreč posneti vroči prizor, ki ga bo njen zaročenec verjetno težko gledal …

brooklyn beckham, nicola peltz | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.