Magazin > Film & Glasba & TV
24949 ogledov

Vroča kri v Kmetiji: Danijel znorel, dvojčka Klobasa komaj držali nazaj

kmetija_2019
1/8
Voyo
V Kmetiji bi skoraj izbruhnil pretep.

Borut je včeraj dobil tekmeca, ki se bo v areni z njim boril za obstoj v šovu. Največ kamenčkov, tokrat so o drugem dvobojevalcu odločali vsi, je dobil Danijel, ki so ga sicer en dan pred tem razglasili za črno ovco in se je moral preseliti v kočo v gozdu. Tam pa je Danijel srečal dva nekdanja tekmovalca tega šova, Miho Kavčiča in Sabino Mlakar

"Sva glasnika stricev iz ozadja. Oni so edini pravi gospodarji te kmetije. Tukaj sva, da ti predava prvo skrito nalogo. Če boš nalogo uspešno opravil, boš dobil namig, ki te lahko pripelje v finalni teden. Na izboru drugega dvobojevalca moraš pred vsemi povedati veliko laž in sprožiti glasen prepir. Če ga bova slišala, si nalogo opravil,“ sta mu razložila.

Danijel je nalogo več kot uspešno opravil. Po tem, ko je dobil vse kamenčke, je udaril po mizi in začel kričati, da je ovca med volkovi, ki so jo izobčili, ker ne kadi in ne „kofetka“, ampak veliko dela. Nato je dvojčka obtožil, da sta njemu in Denisu obljubljala nagrado in da sta brata Klobasa kriva, da je bila Tanja prva dvobojevalka.

Dvojčka sta skočila na noge, in če Tilna ne bi držali nazaj, bi verjetno Danijela zgrabil za vrat. "Končno je pokazal, da je psihič. On je moten in ima težave z živci. Po petih tednih je pokazal pravi obraz,“ je pozneje povedal Jan.

Nato je Danijel napadel še Saro. "Sarica, ti tudi, odlična igralka si. Vsi štirje smo se v sobi zmenili, da bomo dali kamenček Tanji. Ti ji pa zaupaš... Zmenila se je,“ je rekel.

Sara je takoj spregledala njegovo igro in izjavila, da je bil Danijel tempirana bomba in da poskuša razbiti klane, ker v nobenega ne spada.

Med tistimi, ki so prepir mirno spremljali, je bil tudi Borut. "Misli nase in na svoje otroke in življenje. Ne delaj si sramote. To danes ti ne bo nikjer pomagalo. Raje greš domov, kot da se dereš nad njimi. Če so nekateri gnoji, so gnoji,“ je povedal.
 

Miha pa je imel po vsem tem dretju slabo vest: "Joj, kaj sva naredila.“

Komentarjev 4
  • mizimazi 14:37 16.oktober 2019.

    Klobasarja sta dobra v sluzbi Balabanićke...ima dvojni dildo za svojo smrdljivo pizdurino...

  • minimaxi 12:49 16.oktober 2019.

    Debilna oddaja za debilne gledalce

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 12:03 16.oktober 2019.

    Blabla,enemu pokneš šamarčino,drugi takoj beži.Bogi starši.Če maš enega butastega sin je kurc,pri dveh si krepko v riti.